Bumerang - Yazarkafe

Blogger Çoklu Etiket Uygulama (Videolu Anlatım)


Yayınladığım etiket bazlı slayt alanlarına, toplu olarak nasıl etiket uygulayabileceklerini soran arkadaşlar var, oyüzden bende bu sorulara cevap olması için bu yazıyı ve videoyu hazırlayıp yayınladım.Bu yazımızda seçtiğiniz birden fazla yazınıza, tek seferde istediğiniz etiketi uygulamayı veya etiketleri kaldırmayı anlatacağız.Çoklu etiket uygulama veya çoklu etiket kaldırma yöntemi için aşağıda hazırladığımız videoyu izleyiniz...
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

5 yorum:

  1. Tek Parca Dizi izle18 Haziran 2012 21:15

    Bunu Çok Önceden Beri Biliyordum Biraz Geç yayınladınız Gibi.

    YanıtlaSil
  2. Doğrudur,başta yayınlamam gereken buna benzer bir çok ayrıntı var.Ama yinede bir bilmeyen olurda faydası olur diye yayınlayayım dedim.

    YanıtlaSil
  3. YAHU HOCAM BEN ANLAMIS DEGILIM POPULER HABERLER BOZUK OLARAK HAREKET EDIYOR BIRDE TEMA DEGISTIM ETIKETLER SABLONA AIT BIRDE NEKADAR ETIKET VARSA LISTEDE NE YAPMAM GEREKIYOR ACABA

    SINIRLAMA YOKMU YADA EKLEDIGIM HABERE BASLIK OLARAK ETIKET YAPMAMALIMIYIM ACİL 

    http://menzilduragi.blogspot.com/  BLOGUMA BAKIN 

    YanıtlaSil
  4.  senin kullandığın temanın etiketlerinde sorun var.Daha önce  o tema üzerinde çalışmıştım.Seçtiğin etiketleri yayınlamıyor,etiketlerin ya hepsini yayınlayacaksın yada hiç.Çözüm olarak sana bağlantı listesi oluşturup görüntülemek istediğin etiketin linkini vermeni tavsiye ederim.O nasıl oluyor dersen burdan videolu anlatımı izleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  5. Evet bir ayrinti ama ben yeni ogrendim. Gercekten bu etiketler baya bir karismisti istemde , sayenizde duzenleme yapmam daha kolay olacak. Her sey icin tesekkurler. 

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...