Bumerang - Yazarkafe

Blogger Link Listesi Oluşturma

Blogunuza eklediğiniz yazılardan seçtiğiniz, beğendiğiniz yada link olarak kenar çubuğunda yayınlamak istediğiniz yazıların linklerini liste halinde  yayınlayabilirsiniz.Blog Okulunda sağ kenar çubuğunda gördüğünüz Konular ve Sitene Ekle adlı link listeleri size anlatacağımız blogger link listesi ekleme yöntemi ile eklenmiştir.Uzun olan link listelerini kısaltma yöntemini daha önceden anmlatmıştık, lazım olur düşüncesiyle burdan ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Şimdi blogunuza link listesini nasıl ekliyebileceğinizi anlatalım;
Kumanda Paneli>Tasarım>Gadget Ekle>>Bağlantı Listesi yolunu takip edin.
Bağlantı listesini tıkladığınızda aşşağıdaki gibi bir pencere açılacak;

resim üzerinde anlattığımız gibi bilgileri doldurup kaydedin.Her yeni bir link eklemek istediğinizde blogunuzd bu gadgeti tıklayıp aynı işlemleri tekrarlıyorsunuz, BAĞLANTI EKLE diyerek istediğiniz kadar link ekliyebilirsiniz.
Videolu Anlatım:
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

18 yorum:

  1. KONULAR









    Link Listesi Nasıl Oluşturulur?Blogger Açılış AnimasyonuPopüler Yazılar için Slayt AlanıSosyal Medya İconlarınız AÇılan Kalp İçndeBlogger İçin Rss ve Sosyal SimgelerRastgele Yazılar Eklentisi-Random Post bu sekılde bır kose olusturmak ıstıyorum aynı sızın yaptıgınız gıbı tıklanıldıgında görünsün istiyorum ana sayfamda bunu nasıl olusturabılırım detaylı anlatırmısınız ben yapıyorum olmuyor

    YanıtlaSil
  2.  KONULAR DIYE BASLIK ATMISSINIZ YA HANI ALTINDA
    Link Listesi Nasıl Oluşturulur?
    Blogger Açılış Animasyonu
    Popüler Yazılar için Slayt Alanı VS DIYE SIRALANDIRMISSINIZ BUNU NASIL YAPABILIRIM

    YanıtlaSil
  3.  sorunuzun cevabı yukarıda anlattığım konuda mevcut.

    YanıtlaSil
  4. Peki hocam yeni bir kac adet sayfa oluşturduk ve yazdigimiz yazıları o sayfalara nasil yerlestirebiliriz yani ali veli diye ayrı ayrı sayfa olusturduk ve ben ali ile ilgili yazi yazdim bunu nasil eklerim oraya yardimci olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Mozilla Firefox'da bu eklenti duzgun çalişmiyor yani link olarak tanimiyor.

    YanıtlaSil
  6. çok ilginç ben zaten firefox kullanıyorum ve bu eklenti çalışıyor? Çalıştığının kanıtı videolu anlatım.Düzgün çalışmıyor kelimesini biraz açarsanız size de yardımcı olabiliriz.

    YanıtlaSil
  7. bu blog da olduğu gibi konular başlığı altına kendi linklerimizi kayar menüye nasıl toplarız.....
     

    YanıtlaSil
  8. :) buldum galiba :)))

    YanıtlaSil
  9. angelina McQuinne2 Ağustos 2012 03:20

    http://foreverjonasforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  11. bilgilerinizden çok faydalandım tskler. blogumu ziyaret ederseniz sevinirim. nasıl olduğu konusunda fikrinizi almak isterim. 
    http://www.shadowtipster.org/

    YanıtlaSil
  12. Siteniz güzel olmuş emeğinize sağlık, yalnız arka planın koyu olması pek hoş olmamış, çünkü koyu renk yapılan araştırmalarda ziyaretçiyi tedirgin eden,bir an önce siteden çıkma dürtülerini uyandıran bir renk.Yabancılar bunun üzerine araştırma yapmışlar, açık renkler daha ferah ve daha sitede kalıcılık sağlıyormuş,karar senin tabiki:)Birde ana başlığınla Ana Sayfa, Yasal Uyarı gibi sekmelerin bulunduğu kısım arasındaki mesafeyi kısaltırsan göze daha hoş görünür oradaki boşluk biraz fazla.

    YanıtlaSil
  13. tskler dikkate alacağım..

    YanıtlaSil
  14. bir şey daha sormak istiyorum. şablonumu değiştirirsem bu şablonda yaptığım ayarları kaybeder miyim? çünkü bu şablonda widget ayarları genişlet seçeneği ile sitenizin yardımı ile birçok ayar yapmıştım. tüm bu ayarlar kaybolur mu? teşekkürler...

    YanıtlaSil
  15. dün akşam tecrübe ederek öğrenmiş oldum:))) ilginize teşekkürler..

    YanıtlaSil
  16. merhaba hocam sızın kullandıgınız temayı paylasırmısınız  relaxsss-34@hotmaşil.com yadab enı burdan bılgılendırırmısınız..

    YanıtlaSil
  17. kullandığım temayı burdan bulabilirsiniz

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...