Bumerang - Yazarkafe

Blog Nasıl Açılır?(Videolu Sesli Anlatım)

Sizde blog dünyasına girip birşeyler yazıp çizmek istiyorsanız, blogger üzerinden blog nasıl açabilirim? bloggerden blog açmak istiyorum, ne yapmam lazım? diyorsanız doğru adrestesiniz dünyaca ünlü ilk blog sağlıyıcısı Blogger'i Google'ın satın alması ile önlenemez bir yükselişe geçti ve bayağı bir üyesi olduğu biliniyor.Türkçe desteği , ücretsiz Domain barındırma imkanı bloggeri cazip kılan seçeneklerin başında geliyor.




(Eğer blog açacaksanız Bloggerden açmanızı  şiddetle öneririm görebileceğiniz en iyi blog servislerinin en başlarında yer alır).Blog açmaya karar verdiyseniz ki bu yazıyı okuyarsanız karar vermişsiniz demektir; sizin için çektiğimiz ve düzenlediğimiz, sesli olarak anlatım yaptığımız, bloggerde blog nasıl açılır adlı videomuzu izlediğinizde sizde kendinize özgü bir blog açabilir ve paylaşmak istediklerinizi blogunuza yazıp, blog yazarlığına ilk adımı atabilirsiniz.Bu konu ile ilgili sorunuz olursa ister konu altında bulunan yorumlardan istersenizde iletişim kısmından bize sorabilirsiniz.

BLOG NASIL AÇILIR?VİDEOLU ANLATIM:

PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...