Bumerang - Yazarkafe

Serverkurma.com Güvenilir mi?

Server Kurma Bilişim Hizmetleri Türkiye'de ilk kez game hosting hizmetini sunan ve bu işi en kaliteli şekilde yapan firmadır. Eski bir firma olmasına rağmen siteyi yeni keşfeden kullanıcıların akıllarına serverkurma.com güvenilir mi ? sorusu gelmektedir. Bu yüzden firmayı iyi tanımak adına bu yazı yazılmıştır. Serverkurma.com diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği müşterilerine sundu kaliteli destek hizmeti ile birlikte güvenilirliğidir. Müşterilerinin sıkıntılarını çözüme kavuşturmak ve sorunlarını gidermek için 7/24 bağlana bileceğiniz destek ile serverkurma.com müşterilerinin aldığı ürünlerden memnun kalmasını hedefler. Serverkurma.com ekibi tecrübeli kişilerden oluşmakla birlikte daima kendisini geliştirerek müşteri memnuniyetini daim kılmayı hedefler. Verilen bu hizmet kaliteli bir platformda gerçekleştirilmekle birlikte müşterilerin sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturulur. Serverkurma.com güvenli e-ticaret sistemine kayıtlı olup, BTK kayıtlı güvenilir bir firmadır. Güvenilir game hosting hizmeti sunan serverkurma.com yıllardır edindiği tecrübeleri sonucunda müşteri memnuniyetini sağlamak için daima kendisini geliştirmektedir.


Serverkurma.com İle Güvenli Game Hosting Hizmeti

Yıllardır en çok tercih edilen firma olan Server Kurma Bilişim Hizmetleri müşterilerine daima kaliteli hizmet sunmakta ve müşteri mağduriyetinin oluşmaması için 7/24 destek sağlamaktadır.
Serverkurma.com yıllardır kendi sektöründe en çok tercih edilen firma olmasının sebeplerinin başında performanslı serverler ve aktif olarak 7/24 iletişime açık müşteri hizmetlerinin bulunmasıdır. Serverkurma.com serverleri kendisine ait olup müşterilerinin server ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır. Müşteri hizmetleri noktasında uzman teknik ekibi ile müşterilerinin sorunlarına en hızlı çözümü sunarak teknik destek sağlar. Bunların dışında global DDos korumasına sahiptir. Kendi geliştirdiği altyapısı ile DDos sorununu müşterileri için ortadan kaldırmıştır. Yapılan tüm satın alma ve ödeme işlemleri güvenli bir platformda gerçekleştirilerek en hızlı şekilde teslimat sağlanır. Ödeme yapıldığı anda teslimat hizmeti aktif hale gelerek en kısa sürede teslimat gerçekleştirilir. Son zamanların en popüler oyunu gta 5 rp server hizmeti satın alıp kalitesini sizlerde tecrübe edebilirsiniz.

Serverkurma.com Sunduğu Başlıca Hizmetler

Sunulan hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutulmaktadır. Müşterinin isteğine bağlı olarak VDS ve oyun paneli seçimi mevcuttur. Bu seçenekler arasında oyun paneli hizmeti müşteriler için daha kolay olup tık ile sunucunun kontrol edilmesini daha kolay hale getirir. VDS sisteminde ise satın alınan oyun kurulumu ile birlikte yapılmaktadır. En güvenilir oyun server kiralama firması olan serverkurma.com müşterileri için daima kolaylık sağlar. Kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz oyun server kurma hizmet için öncelik oyun serverini seçmelisiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra siparişinizi vererek ödemeyi yaptığınız an teslimat işlemini başlatmış olursunuz. Hızlı teslimat ile elinize ulaşan oyun server hızlı ve pratik bir şekilde kurulur. Kurulum bittiğinde güvenli bir şekilde oyun panelini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fivem Server kirala sayfasında VDS ve fivem Server kurulum hizmeti yapılmaktadır. Ek paketler mevcuttur. Minecraft server kurma işlemini siteden üzerinden yaparak sizde arkadaşlarınızla güvenli bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

Serverkurma.com ile en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti alabilmeniz mümkündür. Yüksek performanslı gaming vps ile oyunun tadını çıkartabilirsiniz. Seçtiğiniz işletim sistemli VPS serverleri özelliklerinin ihtiyaçlarınıza göre seçebilmeniz mümkündür.

Serverkurma.com yılların verdiği tecrübe ve deneyim ile en iyi performanslı hosting hizmetini güvenilir bir şekilde müşterilerine sunmaktadır. Kaliteli teamspeak 3 serverları sunmaktadır. Hem orijinal hemde son sürüm ts3 hizmetini sizlerde satın alabilirsiniz. Fivem oyununda ayrıca Tokovoip içinde ts3 gerekmektedir. Bu hizmet için hemen ts3 satın al sayfasından sipariş verebilirsiniz.

Yüksek performanslı dedicated serverlar ile projelerinizi daha da öteye taşıyabilirsiniz. Dedicated serverleri özelliklerinin başında yüksek internet hızına sahip olmasıdır. Ayrıca alanında uzman destek ekibi ile yaşayacağınız sorunlar anında çözüme kavuşturulacak problemlerimiz alanında çözülür.

Serverkurma.com Bilişim Hizmetleri güvenli e-ticaret sistemine kayıtlı olduğundan dolayı müşteri mağduriyetini ortadan kaldırmıştır. Böylece güvenilir bir şekilde Game hosting, kaliteli web hosting, VDS server, Dediated hizmetlerinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Server kurma bilişim hizmetlerinin İnternet sayfasından daha detaylı bilgi alabileceğiniz gibi Server fiyatlarını da inceleyebilirsiniz.

12 yıllık tecrübesi Server Kurma Bilişim Hizmetleri müşterileri için en iyi hizmeti sunarak kendi sektöründe öncü isim konumuna gelmiştir. Aktif müşteri hizmetleri ile ve sunduğu hızlı teslimat ile birlikte pratik kurulumu sayesinde müşterilerinin daima takdirini alarak en çok tercih edilen ve en güvenilir firma olmuştur. Sizde serverkurma.com ile güvenilir bir şekilde oyunun tadını çıkartarak kaliteli hizmetten yararlanabilir ve destek hattı ile 7/24 sorunlarınızı giderebilirsiniz.

PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...