Bumerang - Yazarkafe

Blogger Html Düzenleme Ekranı Değişimi


Blogger html düzenleme ekranı blogcuların, bloglarını tasarlamada ve eklentiler eklemede sık sık kullandıkları blogger da vazgeçilmez bir kısım, bloggerin yapmış olduğu ufak bir değişiklik sonrası bir çok kullanıcı tedirginlik içierisinde mail atıp, bazı kodları bulamadığını yazması üzerine, bende kısa bir video ekleyip sadece b:skin kodunun bulunmasını gösteren kısa bir video hazırladım.Umarım faydalı olur.Şimdi değişen blogger html düzenleme paneli ile ilgili hazırladığım videoyu izliyelim.
Değişen blogger html düzenleme paneli ilgili sorularınız yada önerileriniz olursa alttaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.




ayrıca blogger html düzenleme panelinde üst tarafta Şablonu Biçinlendir kutucuğunu işaretlediğimizde eski widget şablonlarını genişlet kutucuğunu işaretleme işlemini yapmış gibi oluyoruz, yani tüm kodları görebiliyoruz.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...