Bumerang - Yazarkafe

Blogger Temalari-Foo Deluxe Temasi-Blogger Templates

FooDeluxe Teması;2 sütun, sağ kenar çubuğu,özenle seçilmiş reklam alanı yeri,alt bilgi sütunları, site içeriklerinizden slayt gösteri alanı,şık tasarımlı sosyal simgeleri,sekmeler ve aşşağı açılan menüsü ile blogger-Wordpress uyumlu, internet dünyasında blogunuza-sitenize görsel güzellik kazandıracak müthiş bir tema....Bu temayı bloğuma nasıl uygularım?







Bu tema üzerinde yapmak istediğiniz değişiklik için ve yardım konularında, sorularınızda, konu altındaki yorumları kullanırsanız,sorularınız en kısa zamanda cevaplandırılacaktır....
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

10 yorum:

  1. sizde olmasanız blogumuza böyle güzel yenilikler nasıl getirirdik acaba teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Hocam bu tip temalarda menüleri nasıl aktif hale getireceğiz. Çünkü malum blogspotda menü olayı yok. Ama benim sitem menüsüz olmuyor. isterseniz bir bakın turizmseyahat.blogspot.com  bu benim blogum ve menülerin adını değiştirmeyi biliyorum fakat nasıl işler hale getireceğimi bilemiyorum. En azından yol gösterirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim... Jumong..

    YanıtlaSil
  3. widget şablonlarını genişlet kutucuğunu işaretledikten sonra html kodları içerisinde menu isimlerini Ctrl+F yardımı ile aratın,örnek olarak businnes ismini aratın. 
    <li><a href='#'>BUSİNNES</a></li>burdaki kare(#) yerine yazınızın linkini,businnes yerine de menüde görünmesini istediğiniz ismi yazıyorsunuz.Alt menüleride aynı şekilde değiştirebilirsiniz.Eğer yapamazsanız iletişim bölümden menü isimlerini ve linklerini gönderin, düzenleyip size gönderelim.

    YanıtlaSil
  4. Çok Çok teşekkür ederim, tam da dediğiniz gibi oldu. Bu kod olayı sanki çok da karmaşık değil gibi hocam. Biz kafa yorup kendimi eğitsem olacak sanki :) Kolay gelsin. Yine takılırsam sorarım ona göre hocam :))

    YanıtlaSil
  5. herzaman sorularınızı beklerim.

    YanıtlaSil
  6. slayt gösteri alanı olmadan bu temayı uyguladım ben de. temadan memnunum ama slayt şeklinde olmadan, bu FOODELUXE yazan yere, başlığa yani bir resim eklenebilir mi? eklebilirse nasıl ekleyebilirim?

    YanıtlaSil
  7. foodelux yazan yeremi yani başlığın yerinemi yoksa slayt alanının yerinemi?  resim ekliyeceksiniz?

    YanıtlaSil
  8. başlığın yerine mümkünse :)

    YanıtlaSil
  9. sizin için bir videolu anlatım ekledim.İzleyip blog başlığı yerine resim koyabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. çooook teşekkürler : )
    blog okulu iyi ki var!kolay gelsin..

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...