Bumerang - Yazarkafe

Blogger Tema-Cellar Temasi-Blogger Templates

Cellar ücretsiz şablonu,3 sütun, sağ kenar çubuğu,alt bilgi sütunları, slayt gösteri alanı,sosyal simgeleri kendinden ekli,sekmeler ve açılan menüsü ile blogger-Wordpress uyumlu, internet dünyasında sitenize görsel güzellik kazandıracak müthiş bir tema....Bu temayı bloğuma nasıl uygularım?





Bu tema üzerinde yapmak istediğiniz değişiklik için ve yardım konularında, sorularınızda, konu altındaki yorumları kullanırsanız,sorularınız en kısa zamanda cevaplandırılacaktır....
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

6 yorum:

  1. Hocam bu tür slight showlu vs. şatafatlı temaları kullanması zor bence. Bi kere herşeyden önce türkçeleştirmek lazım. Ayrıca illaki HTML bilgisi de gerekiyor, yanlış mı düşünüyorum. Çünkü işi sadece blogger panelinden yürütmek yetersiz kalır. Keşke türkçeleştirip öyle paylaşabilseniz de indirsek :) Diğer zorluklarına kullanıcılar alışırdı, ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  2. doğru düşünüyorsun.Sence Türkçeleştirip mi versem,yoksa nasıl Türkçeleştirilebileceğini mi anlatsam?

    YanıtlaSil
  3.  Yakında blog kurmak istediğim için araştırmalar yapıyorum internette. Türkçe şablon diye bir takım işler var fakat bunlar ya hatalı ya da çok basit temalar. Bu vaziyet bana bu işi hakkıyla yapabilen fazla insan olmadığını ya da yapmaya vakit ayırmadıklarını, yapsalar dahi paylaşmak istemedikleri gibi sebepler aklıma getiriyor. Sorunuz güzel, bence insanlar hazıra konmak değil de yapmayı öğrenseler bloğunuzun adına daha yakışır bir hareket olur diye düşünüyorum. Mesela öğretmek amaçlı iki örnek yapılabilir. Biri basit bir tema sadece html olan, diğeri de daha göz alıcı, buradaki cellar tarzı bir tema. Hocam eğer mümkünse bunları bu işten hiç anlamayan birinin bile anlayabilmesi için resimli anlatım ile yapmanızı rica ediyorum. Saygılar.

    YanıtlaSil
  4. bilgileri paylaşmamak gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil,bu iş baya bir vakit alıyor,daha önce yayınladığım bir temayı kısaca anlatmıştım,şimdilik 
    buna  bir göz atın isterseniz,ilerleyen zamanlarda cellar temasınıda detaylı olarak sizin için açıklamaya çalışayım.

    YanıtlaSil
  5. ben temayı yükledim fakat hareketli animasyon oynamadı hep aynı resimde duruyor neden acaba ?

    YanıtlaSil
  6. uyarınız için teşekkürler,temayı güncelledim tekrar inidirp deneyin.

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...