Bumerang - Yazarkafe

Blog Açmayı Düşünür müsünüz?

Yavaş yavaş herkesin internete hâkim olmaya başlamasıyla web sitesi açmak ile blog açmak popüler hale gelmeye başlamıştır. Özellikle insanların kendilerini anlatma ihtiyacı, kendi tecrübelerinden diğer kişilere bir şeyler öğretme istemesi kişileri blog dediğimiz biraz daha kişisel siteler açmaya yönlendirmiştir.

Son zamanlarda blogger kavramı da sık sık duyduğumuz bir kelime haline gelirken blog yazarak para kazanma işi kulağa oldukça mantıklı gelmektedir. Tek yapmanız gereken tıpkı günlük hayatınızdaki gibi gördüğünüz, yaşadığınız olayları anlatmak ya da konular hakkında kendi duygu ve düşüncelerinizi okurlarınızla paylaşmaktır. Blogger olmak aslında göründüğü gibi sor değildir. Bloğunuzun paylaşımlarını tamamen sizler belirleyeceğiniz gibi istediğiniz bir kategori belirleyerek bloğunuzda sadece o konularda yazabilirsiniz. Özellikle uzmanlık alanınızın olduğu bir kategoride çok daha başarılı olacağınızı unutmayın.


  • Gezi Blogları
  • Fitness, Sağlık Blogları
  • Kadın Blogları
  • Makyaj Blogları
  • Yemek Tarifi Blogları



  Blog nasıl açılır?

Blog nasıl açılır? diye aklınıza soru işaretleri geliyorsa bunun için hiç düşünmenizi bile gerek yok. Piyasada sizler için çok güvenilir sistemler mevcuttur. Özellikle Google’a ait olan Blogger uygulamasını kullanabileceğiniz gibi Wordpress gibi dünyaca ünlü blog sitelerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik bu uygulamalarda hiçbir ekstra gideriniz bulunmamaktadır. Tek yapmanız gereken bir üyelik ve size uygun alan adını belirlemek. Sonrasında admin paneline giriş yaparak içeriklerinizi oluşturabilirsiniz. Admin paneli üzerinden birçok işlemi kontrol edebileceğiniz gibi tasarımlarınızı özelleştirerek kullanıcılarınıza karşı görsel anlamda bir avantaj kazanmış olursunuz.

Bloğumdan Nasıl Para Kazanırım ?


İlk başta tabi ki bir blog açmış olanız gerekmekte. bu konuda blog nasıl açılır makalesini okumanızı tavsiye ederim. Sitelerinizi oluşturduktan bir süre sonra içerikleriniz iyice çoğaldığında ve belli bir kullanıcı kitlesine ulaştığınızı düşünüyorsanız reklam başvuruları yapabilirsiniz. Google adsense hesabı için başvurmanız siteniz için en doğru seçim olacaktır. Onaylanan reklam hesabınız ile web sitenizden para kazanmanız mümkündür.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...