Bumerang - Yazarkafe

Duyduk Duymadık Demeyin! Modasaat.com Ducati Saat İndirimi Başladı


Ducati saat, hayatı hızlı yaşamayı sevenlere hitap eden bir saat modelidir. Markanın üretim potansiyeli çoğunlukla ve ilk olarak motosiklet üzerine olmuştur. Bu nedenle kendini her zaman yenilemek için hazır tutan marka, saat üreterek ürün yelpazesine bir yenisini eklemeyi başarmıştır. Bu yönüyle insanların tutkunu olduğu motor yarışlarında zamanlayıcı olma yönünü de konuşturmuş olmuştur. Motor kullanıcılarının temel aksesuarlarından biri olan Ducati saat modelleri, su geçirmez özelliğini 100 metreye kadar taşımaktadır. Renk seçenekleri ise çoğunlukla siyah olan bu saatlerin içinde kullanılan malzemelerde oldukça değerlidir. Titanyum bir dış kaplamaya sahip olan bu saatler çizilmeme ve yansıma yapmama özelliklerini bünyesinde bulundurmaktadır.

Edox saat markası, Türkiye içinde henüz yeni olan bir pazardır. Ancak uzun yıllardır yurt dışından getirilerek kullanılan bu ürün, dünya da birçok ülke tarafından bilinmektedir. Bunda Ralli şampiyonalarında sponsor olmasının da bir etkisi vardır. Resmi zamanlayıcı olarak görevi bulunan markanın saatleri ise bazı modelleri üzerinden ralli pilotlarına özel olarak üretilmektedir. Hız tutkunu kişilerine bu ürünleri yoğun olarak tercih ettiği bilinmektedir. Her türlü spor alanında rahat bir şekilde kullanılabilen bu saatlerin bazılarının 200 bazılarının da 500 metreye kadar su geçirmeme özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda Edox marka saatler, lüks bir yaşam sahibi olan kişilere hitap etmektedir.

Anne Klein saat, kullanışlı, hafif ve şık bir saat modelidir. Bu saat markasının oldukça büyük bir alanda modelleri bulunmaktadır. Eğer giyim tarzı olarak marjinal olmayı seviyorsanız bu markanın saatlerini şıklığınıza şıklık katmak için kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra markanın dayanıklı saatleri, fonksiyonel olma özelliğine de sahiptir. Kolunuzda tamamen bir aksesuar olarak durma özelliğinin bulunması markanın tüm saatlerinin değerini arttıran bir etki olmuştur.

Bu bir reklamdır.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...