Bumerang - Yazarkafe

Ziyaretçi Sayacı-Hava Durumu-Flash Messaj Panosu-Banner-Site Başlığı Ekle (widgeo.net)



Bugün sizlere Widgeo.net adlı siteyi tanıtacağım;webmasterlerin,bloğu olanların kullanabileceği güzel bir site.Sitenize yada bloğunuza Ziyaretçi Sayacı,Hava durumu,flash effektleriyle hazırlayabileceğiniz Başlıklar yada Bannerlar ve son olarakta zengin renk seçenekleriyle sitenize Mesaj Panosu halinde yapıştırabileceğiniz kayan yazılar eklemenize olanak sağlayan site.
1-Ziyaretçi Sayacını Nasıl Eklerim:Öncelikle biraz sayaçtan bahsedelim.Sayacın pencere görüntüsü aşşağıda gördüğünüz gibi bayraklı,renkli orjıinal bir tasarım.Üst menüde Geo Counter Bölümüne tıkladığınızda aşşağıda gördüğünüz pencere açılacak.Bu pencerede gördüğünüz ziyaretçi sayaçlarından hangisini sitenize eklemek istiyorsanız onun üzerine tıkladığımızda açılan pencereye site bilgilerimizi girdikten sonra Get Widget kısmını tıklayıp çıkan kodu kopyalıp sitemize yapıştırıyoruz.Artık Ziyaretçi sayacımız aktif.











2-Sitenize Animasyonlu Başlık Yada Banner Yapma:

Sitede FLASH EFFECTS kısmını tıkladığımızda aşşağıda gördüğümüz pencere açılacakBu pencerede soldaki 1.kutuda Animasyon seçeneğimizi,2.Kutuda Görünmesini istediğimiz yazıyı,3.kutuda yazı büyüklüğünü seçiyoruz.Sağdaki 1.kutuda site kategorimizi,2.kutudan da 'Yes' i tıklayıp Get Widget  butonuna basıp çıkan kodu kopyalayıp sitemize yapıştırıyoruz.
ÖrnekGösterim:


3-Sitene Hava Durumu Ekle: Üst menüden Weather kısmına girip şehrimizi seçtikten sonra Get Widget  kısmına basıp çıkan kodu kopyalayıp sitemize yapıştırıyoruz.
4-Flash Mesaj Panosu:


Şekilde gördüğünüz gibi bir pano hazırlayıp sitenizde istediğiniz yere koyabilirsiniz.Yine site içerisinde üst menüden Flash Message kısmına giriyoruz.Aşşağıdaki resimdeki pencere önümüze geliyor.Soldaki 1.kutuya Mesajımızı,2.kutuda yazımızın rengini,3.kutuda Mesaj Panosunun boyutunu ve sağdaki 1. kutuda site türümüzü,2.kutuda 'Yes' i seçip Get Widget butonunu tılayıp çıkan kodu kopyalayıp  sitemize yapıştırıyoruz.Artık bir mesaj panomuz mevcut.
Yorumlarınızı Esirgemeyin...
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

4 yorum:

  1. TÜRKCE HARFLERİ KABUL ETMİYOR

    YanıtlaSil
  2. TÜRKÇE KARAKTER KULLANMAYIN SİZDE YAPACAK BİRŞEY YOK BUNDA:)

    YanıtlaSil
  3. FàTíH ÇèLíK13 Ekim 2012 20:30

    fcdrdvl.blogspot.com GİRİN BAKIN GÜZEL OLMUŞ 

    ellerinize saglık kardeş güzel iş 

    YanıtlaSil
  4. siteniz idare eder.İçeriğinizle alakalı olarak size buradaki temayı önerebilirim.

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...