Bumerang - Yazarkafe

Sitene Etiket Bulutu Ekle-Tag Cloud

Arama motorlarında yayınlarınızın üst sıralara çıkmasında etiketlerin etkisini bilmeyeniniz yoktur.Sitenizde bloğunuzda etiket sınırlaması mı var ? Buyrun sınırsız etiketler ekleyebileceğiniz TAGCLOUD sitesini beraber inceleyelim;
iki şekilde etiket bulutu oluşturuyoruz
1.si- sitenizin adresini yazıp otomatik olarak etiket bulutu oluşturuyoruz.(Önerilen)
2.si- yazınızın adresini yazıp karşılarına elle etiketler ekleyerek bulut oluşturuyoruz.
Etiket bulutunuzu nasıl oluşturacağınızı 3 adımda resimli olarak anlatalım.
1.ADIM:
 Yukarıda gördüğünüz gibi URL kısmına site adresimizi yazıp GET TAGS butonunu tıklıyoruz.Butonu tıklayınca aşşağıda 1,2,3,4.. diye sıralanmış URL kutularına sitemizden adresler ve TAG kutularına otomatik olarak etiketler eklenecektir.
2.ADIM:
İkinci adımda etiket bulutumuzun şeklini şemalini düzenliyoruz.Yazı boyutunu,rengini,arka plan rengi,html yada flash mı, ortalımı sola dayalımı olduğunu falan ayarlayabiliyoruz.

 3.ADIM:
Üçüncü adımda etiketlerimizin ön izlemeini görebiliyoruz.4. bölümde de çıkan html kodunu kopyalayıp sitemize yapıştırıyoruz.Böylelikle etiket bulutumuzu oluşturduk.Artık ziyaretçiler daha çok kelimeyle sitemize erişebilecek yani ziyaret edilme olasılığımız artacak.
Manuel olarak etiket eklemek için de tag yazan yere etiketlerimizi URL yazan yerede etiket ekleyeceğimiz adresi yazıyoruz ve html kodunu kopyalayıp sayfamıza yapıştırıyoruz.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

3 yorum:

  1. blogger da etiketleme yapınca zaten sayfanın altına etiketleri ekliyor. birde bunu yapınca iki kere etiketleme görünüyor. ne özelliği kaldıki bunun?

    YanıtlaSil
  2. sadece bloggerler için yayınlanmış bir yazı değil bu daha geniş düşünürsek faydasını kavrayabiliriz

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...