Bumerang - Yazarkafe

Blogcu İçin "Bunlarda İlginizi Çekebilir " Eklentisi-LinkWithin Türkçe

 Bloğunuza eklediğiniz her yazının sonunda "bunlarda ilginizi çekebilir" başlığı altında diğer içeriklerinizin görüntülenmesini sağlayan Link Within eklentisi ile hitinizi arttırın.Bu eklenti sayesinde  yazınızı okuyan  bir ziyaretçi yazının sonunda dikkatini çekebilecek diğer içerikleri de görüp onları tıklayacak.Dolayısıyla yazılarınız daha fazla okunacak.
Şimdi "bunlarda ilginizi çekebilir" eklentisini bloğunuza nasıl ekliyeceğinizi 4 adımda resimli olarak anlatalım;
1.ADIM:LinkWithin adlı siteye giriş yapıyoruz.Siteye giriş yaptıktan sonra resimde gördüğünüz gibi bilgilerimizi girip GET WİDGET yazan yee tıklıyoruz.(Resmi Tıklarsanız daha net görünecektir)
2.ADIM GET WİDGET Butonunu tıkladığımızda yeni bir sayfa açılacak ve bu sayfada şekilde de gördüğünüz  İNSTALL WİDGET yazan yeri tıklıyoruz.




3.ADIM: Bu eklentiyi hangi bloğumuza uygulayacaksak onu seçip ardından şekilde de gördüğümüz gibi WİDGET EKLE butonuna tıklıyoruz.




4.ADIM:Link Within yazan Gadget işekilde gördüğümüz yere sürükleyip bırakıyoruz ardından kaydediyoruz.Artık "Bunlarda ilginizi çekebilir" eklentisi bloğunuza eklendi hayırlı olsun:).


LİNKWİTHİN EKLENTİ BAŞLIĞINI TÜRKÇE'YE ÇEVİRİN
Eğer Eklenti başlığınızın türkçe olmasını istiyorsanız yada başlığa farklı bir şey yazmak istiyorsanız, aşşağıdaki kodu kopyalayıp Link Within  eklentisinin olduğu yere yapıştırın ve kırmızıyla yazılı olan yerleri kendinize göre düzenleyin.Başlığın rengini değiştirmek isterseniz kod içerisinde "color:black" yazan yerde mavi renkle yazdığım yere istediğiniz rengi ingilizce olarak yazın(black,white,blue,green,yellow gibi...) yada renk kodlarını biliyorsanız istediğiniz rengin kodunu yazın.

<script>var linkwithin_site_id =1025767;</script>
<script src="http://www.linkwithin.com/widget.js"></script><script>linkwithin_text='<b style="color: black;">Bunlar da ilginizi çekebilir:</b>'</script>
<a href="http://www.linkwithin.com/"><img src="http://www.linkwithin.com/pixel.png" alt="Related Posts with Thumbnails" style="border: 1" /></a>
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

8 yorum:

  1. Teşekkür ederim...çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz...

    YanıtlaSil
  2.  Blogumu ziyaret etiiğiniz için ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Kaç aydır uğraştığım şeyi buldum teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim,aradığınız şeyi burda bulmanız mutluluk verici.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Eklentiyi yaptım ama bazı yazılar aynı sayfanın altında çift gözüküyor.Bloğuma girdiğinizde daha iyi anlayacaksınız.Yazıların kategorilendirilmesi doğru ama neden çift gözüktüğünü anlamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?
    http://www.leventerkoc.com/ 

    YanıtlaSil
  6.  Linkwithin eklentisine müdahale etme imkanı pek yok.Eklentiyi kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.Olmazsa burdaki benzer yazılar eklentisini deneyin.

    YanıtlaSil
  7. Verdiğiniz bilgiler harika, bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. iyi günler uygulamayı sayfama ekledim fakat
    uygulama sayfama metin şeklinde geldi ufak resimler şeklinde olmadı
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...